|

Syyskokous 2022 Puheenjohtajaehdokkaat kaudelle 2023

Heidi Kinnari

 • Olen Heidi Kinnari ja asetun ehdolle Tsao ry:n puheenjohtaja ehdokkaaksi.
 • Olen toiminut 10 vuotta Tampereen seudun ammatilliset opettajat ry:ssä (Tsao ry) ensin varajäsenenä sitten jäsenenä. Toimin varajäsenenä Tampereen paikallisyhdistyksessä (Tapy ry). Olen toiminut myös OAJ Pirkanmaan YLL-jaoksen varajäsenenä ja jäsenenä yhteensä 6 vuotta. OAJ Pirkanmaan hallituksen varajäsenenä olen ollut yhden kauden.
 • Työskentelen Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa Kangasalan toimipisteessä ravintola- ja cateringalan lehtorina ja ammatillisena erityisopettajana. Työnkuvaani kuuluu myös tiimivastaavan tehtävät. Toimin työsuojeluasiamiehen tehtävissä Tredun Kangasalan ja Sammonkadun toimipisteissä.
 • Olen toiminut aktiivisesti myös muissa yhdistyksissä luottamustehtävissä.
 • Puheenjohtajan tehtävät on minulle tuttuja. Olen toiminut aikaisemmin Kylmäkosken kunnan sivistystoimen puheenjohtajana ja työssäni vedän napakoita tiimikokouksia. Olen innokas ja muutoshaluinen puheenjohtaja ehdokas, joka haluaa kuunnella jäsenistöä tarkalla korvalla. Tarkoituksenani on luoda yhdistyksessämme rakentavaa ja avointa ilmapiiriä.
 • Tule äänestämään minua Tsao ry:n syyskokoukseen 2.12. klo 18 Otavalankatu 9!

  Helena Saarnisto

   • Olen Helena Saarnisto ja olen ehdolla Tampereen seudun ammatilliset opettajat ry, Tsao ry:n puheenjohtajaksi.
   • Olen toiminut vuosia Tsao ry:ssä aktiivisena hallituksen jäsenenä, vuoden sihteerinä ja tämän kauden varapuheenjohtajana.
   • Toimin Tredun Santalahdentiellä opettajana sosiaali- ja terveysalalla sekä kasvatus- ja ohjausalalla, toimin myös tiimivastaavana.
   • Olen yhteistyökykyinen ja johtamistapani on asiantuntijoiden osaamista kunnioittavaa. Kannustan, kuuntelen ja pyrin löytämään mahdollisimman hyviä ratkaisuja päätöksien pohjaksi yhdistystyötä johtaessani. Minulla on vuosien johtamiskokemus järjestötyöstä ennen ammattiyhdistysaktiiviksi siirtymistä.
   • Olen aktiivisesti perehtynyt ammatillisen koulutuksen muutoksiin edunvalvonnan näkökulmasta. OAJ järjestörakenteeseen, päätöksentekoon ja vaikuttamisen keinoihin, olen kouluttautunut käymällä AO-Akatemian, joka perehdyttää Ammatillisten opettajien edunvalvontaan, järjestötoimintaa sekä edistää verkostoitumista maan muiden ammatillisten opettajayhdistysten jäsenten kanssa.
   • Tavoitteeni puheenjohtajana on johtaa osaavaa yhdistyksen hallitusta, edistää yhdistyksen jäsenistön työhyvinvointia ja edunvalvontaa sekä opettajien koulutusta. Pitäisin aktiivisesti yhteyttä koulutuksen järjestäjiin, joista yhdistyksemme jäseniä. Yhteistyö ja yhteydenpito OAJ eri toimielinten kanssa on tärkeä tehtävä, puheenjohtajana kannustaisin ja tukisin yhdistyksen jäseniä ja aktiiveja hakeutumaan eri OAJ toimielimiin.
   • Minusta tulisi hyvä ja yhteistyökykyinen puheenjohtaja, joka huomioi eri koulutusasteiden sekä eri työyhteisöistä olevien jäsenten edustamisen ja edunvalvonnan Tampereen seudun ammatilliset opettajat ry:ssä.
   • Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron ajatuksiani puheenjohtajan tehtävään liittyen saarnistohelena@gmail.com tai 050-3632315

   Samankaltaiset artikkelit