| |

Puheenjohtajan terveiset 3.4.2023

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin perjantaina 24.3. Hämpin kattosaunalla, jäseniä oli paikalla 25.

Tapasimme Turkulaisten ja Helsinkiläisten yhteysopettajien kanssa ja mietimme jäsenhankintaa ja millaisia virkistys- ja edunvalvontaa heillä järjestetään. Saimme hyviä uusia ideoita yhteistyötapaamisessa.

Alamme hiljalleen miettiä AO ehdokasasettelua. Tällä hetkellä meillä AO:ssa on Johanna Toivanen toisena varapuheenjohtajana, varajäseninä Mervi Juntunen ja Pauliina Huhtasalo. Harmiksemme heistä kaikki on tänä vuonna erovuoroisia. Jatkossa meidän tulisi saada AO:n edustusta jokaiselle erovuorokaudelle eli joka vuosi meillä olisi jäseniä ehdolla, jotka voivat mahdollisesti päästä läpi. AO:n kautta aukeaa OAO:n parempia vaikuttamisväyliä. Olemme huomanneet, että pelkällä OAJ valtuustopaikalle ei aukea kaikki ovet.

Edunvalvontaa kuuluu myös negatiivisempia asioita eli toimipisteidemme Tamkin ja Ahlmannin keskuudessa on ollut haastavia aikoja muutosneuvotteluiden muodossa.

Edunvalvonta – ja virkistystapahtumina olemme järjestämässä 7.6. Kaupinojan saunalla, missä kuulemme OAJ valtuutettu Jyrki Rantalalta OAJ:n kuulumiset. AO:n ajankohtaiset kertoo Johanna Toivanen ja toimipisteiden kuulumiset kuullaan luottamusmiehiltä. Edunvalvonta pläjäyksen jälkeen voimme nauttia purtavaa, virvokkeita ja kaikille halukkaille on mahdollisuus saunomiseen.

Syyskuulle järjestämme syysretken Peurunkaan. Ilmoittautuminen aukeaa kohta.

Pieni tiedotusasia, kotisivut tsao.fi ovat tulevaisuudessa meidän tiedotuskanava. Alkakaa siis seuraamaan niitä aktiivisesti. Luovumme pikkuhiljaa sähköpostitiedottamisesta.

Aurinkoista kevättä kaikille!

Heidi Kinnari

Samankaltaiset artikkelit