| |

Moi Tsaolaiset!

Kohta on vuosi vierähtänyt ja olen päässyt kokemaan kaikki Tsaon vuotuiset tapahtumat Tsao ry:n puheenjohtajana. Yksi isoimmista vuotuisista tapahtumista AO syyskokous ja opintopäivät järjestettiin Helsingissä, missä koimme ison menetyksen, koska Johanna Toivasta ei valittu AO:n toiseksi puheenjohtajaksi. Menetys on iso myös koko Pirkanmaan alueelle. Toisaalta tavoitimme voiton, koska saimme varsinaiseksi jäseneksi AO hallitukseen Mervi Juntusen ja Pauliina Huhtasalo valittiin jatkokaudelle AO hallitukseen vara jäseneksi.

Yhdistyksemme OAJ valtuutettu Jyrki Rantala teki ponsi esityksen opiskelijoiden jengiytymisestä OAJ valtuuston viimeisimmässä kokouksessa. Tällä tavalla kaikki meistä, jotka toimivat OAJ:n eri tasoilla pyrkii vaikuttamaan erilaisiin asioihin.

Ensimmäisen kerran järjestimme iltapäiväkahvi aikaan Tsao kahvit Tredu Hervannassa. Luvan tähän saimme Kirsi Viskarilta. Tämä on hieno tilaisuus kohdata jäseniämme ja jäsenet voivat tulla tapaamaan meitä. Tällä tavalla saamme hyvää vuoropuhelua aikaiseksi.

Järjestimme jäsenkyselyn Tredulaisille jäsenillemme järjestelyvaraerän jakamisesta, johon saimme hienosti muutamia vastauksia. Kiitos niistä.

Olemme päässeet ison edistysaskeleen tiedottamisessamme. Pauliina ja Marianne ovat hienosti saaneet uutissyötteen toimimaan. Käykää siis pikaisesti tilaamassa nettisivujemme etusivulta uutissyöte ette jää ilman tiedotetta. Tiedotteemme tullaan lähettämään uutissyötteen kautta vuoden 2024 alusta.

Tälle vuodelle on vielä muutama tapahtuma jäljellä teatteri esitys, joka täyttyi hetkessä ja joulusauna. Joulusaunassa on vielä tilaa, joten käykää ilmoittautumassa. Ensi vuonna on luvassa mm. Educa messut ja OAJ risteily, perinteeksi muodostunut paikallisjääkiekko peli ja talvitapahtuma. Seuratkaa tiedotteluamme.

Tsaon luotsaaminen näin vuoden kokemuksella on tuntunut mukavalta. Olen tutustunut uusiin ihmisiin ympäri Suomea. Osa on ollut kasvotuttuja jo aiemmin, mutta nyt olen päässyt peremmin verkostoitumaan. Paljon olen päässyt kokemaan uutta mm. AO:n vuosikokouksessa vaalivaliokunta työskentely. Olen päässyt tapaamaan ja avaamaan keskustelu yhteyttä myös Tredun johtaja Kirsi Viskarin kanssa. Hallitus työskentelyä olen muuttanut hiukan siten, ettei meillä enää ole työvaliokuntaa valmistelemassa kokouksia vaan yhdessä sihteerin kanssa olemme valmistelutyön tehneet. Muutama hallituksen kokous on jäänyt pois asioiden vähyyden takia. Käsittelemme myös kokousten alussa toimipisteidemme asiat, jotka käsiteltiin ennen kokouksen lopussa. Tällä tavalla keskustelemme asioista enemmän, kun aikaa on kokouksen alussa paremmin käytettävissä. Vielä on kehitettävää, mutta asiat tapahtuvat pikkuhiljaa. Ei vanhoja käytänteitä, niin vaan muuteta. 😊

Tulkaa rohkeasti tapaamaan tai olkaa yhteydessä minuun ja muihin Tsaon hallituksen jäseniin, niin voimme mahdollisuuksien mukaan viedä ajatuksianne eteenpäin.

Joulun odotuksin,

Heidi Kinnari

Samankaltaiset artikkelit