KYSELY järjestelyerän kohdentumisesta

Arvoisa TSAO:n tredulainen jäsen!

OAJ Tampereen paikallisyhdistys (TAPY) ja Tampereen seudun ammatilliset opettajat TSAO ry haluaa kentältä ajatuksia ja ehdotuksia eteenpäin vietäväksi siitä, että miten ja mihin tulevien vuosien järjestelyerät tulisi suunnata työntekijöiden eli opettajien näkökannat huomioiden.

Järjestelyerä itsessään on työntekijä OAJ/JUKO -ja työantajapuolen KT:n työehtosopimusneuvotteluista aikaansaatu palkanlisän kohdennus, minkä AINA loppu- ja viimein kohdennuksen osalta työantajapuoli päättää.

Summat ja prosentit perustuen siihen, että mikä kokonaispalkkapotti- ja sopimuksen kirjaus millekin vuodelle on.

Neuvottelut tulevista kohdennuksista ovat alkaneet ja siten laaja näkemys ja kanta on kentältä näihin neuvotteluihin äärimmäisen tärkeää saada laajemmin tietoisuuteen. Kun erää työantaja ei tule kohdistamaan tasaisesti kaikille, haluaisimme saada perusteltuja nostoja niistä erityisistä työtehtävistä, mitkä voisivat mielestäsi kuulua kyseisen eräkohdennuksen piiriin. Vaikka nostot hyvine argumentteineen ei tällä kierroksella menisikään ns. maaliin saa yhdistys ja työantajapuoli jatkokierroksia- ja kehittämistä ajatellen arvokasta tietoa siitä, että miten arjen kenttä tämän tärkeän asian kokee.

Vastauksen voit lähettää suoraan pääluottamusmiehelle, yhteystiedot alla tai linkin kautta olevaan tapahtuman ilmoittautumiseen.

TSAO:n puolesta….

Ystävällisin yhteistyöterveisin

Jyrki RantalaLuottamusmies/Pääluottamusmies OAJ-JUKO
+358404812746, +358503788876
jyrki.rantala@tampere.fi
Tampereen kaupunki Tampereen seudun ammattiopisto,
TREDUKalevan kampus, Ajokinkujan toimipiste
Ajokinkuja 6, 33800 Tampere

Samankaltaiset artikkelit