|

Hauskaa alkanutta lämmintä syksyä!

Metsät on pullollaan aarteita, sieniä ja puolukoita. Liikuntaakin on ollut kiva jatkaa lämpimien kelien saattelemana. Syksyn myötä on alkanut myös yhdistystoiminta ja olimme hyvin onnistuneella virkistys- ja edunvalvonta sisävesiristeilyllä Saskyn ja Vaaon yhdistysten kanssa. Virittelimme uudelleen yhteistyön lähiyhdistysten kanssa, joka oli painunut unholaan. Tulemme jatkamaan tätä toimintaa ainakin kerran vuodessa järjestettävällä yhteisellä tapahtumalla. Oven takan kolkuttelee myös yhteinen hyvinvointi – ja edunvalvonta retki Peurunkaan. 

OAJ Pirkanmaan järjestämä MOP päivä järjestetään lokakuussa Hotelli Rosendahlissa. Osallistujamäärä on määräytynyt meidän yhdistyksen jäsenmäärän mukaan, joten paikkoja oli harmiksemme aika vähän. 

Olemme hallituksella kokoontuneet tänä syksynä jo kaksi kertaa. Olemme keskustelleet vilkkaasti edunvalvonnallisista asioista, miettineet Ammatillisten opettajien eli AO:n vuosikokoukseen aloitteen kirjoittamista, viimeistelleet viestintäsuunnitelmaa, miettineet työvaliokunnan lakkauttamista, tapahtumien järjestelyä jne. 

Tapasin Tredun johtajan Kirsi Viskarin ja henkilöstöpäällikkö Anne Korhosen yhdessä pääluottamusmies Jyrki Rantalan kanssa. Kerroin hänelle Tsao ry:n toiminnasta ja OAJ:n rakenteesta. Keskustelimme monipuolisesti erilaisista asioista. Tarkoituksena on jatkaa näitä tapaamisia kaksi kertaa vuodessa.

Syksyn aikana toteutamme jäsenkyselyn nettisivuillamme liittyen vuonna 2024 jaettavasta järjestelyvaraerästä Tredun opettajille. Tämän kyselyn tulee alustamaa pääluottamusmies Jyrki Rantala. Kyselyn avulla saamme teiltä varmasti hyviä ajatuksia, kuinka järjestelyvaraerää voisi jakaa.

Syksyisin terveisin,
Heidi

Samankaltaiset artikkelit