|

UUSI URA! TYÖURA OPETTAJANA ALUSSA?

OAJ:n Uusi ura -koulutus kokoaa yhteen ne ammatilliset opettajat, jotka ovat aloittaneet uuden uran opettajana viiden viime vuoden aikana. Tampereella 11.-12.11.2022 järjestettävä koulutus tarjoaa työelämätaitoja ja tukea työhön. Samalla OAJ:n toiminta tulee tutuksi.
Vaikka työuraa on jo takana, on työ opettajana edelleen uutta. Uusi ura -koulutuksessa on mahdollisuus verkostoitua, saada vertaistukea, mitoittaa uudenlaista työkulttuuria ja omaksua opettajan työn lainsäädäntöä.
Koulutukseen voivat osallistua kaikkialta Suomesta uuden uran opettajana aloittaneet ammatillisen toisen asteen, ammattikorkeakoulun ja vapaan sivistystyön opettajat, jotka ovat OAJ:n jäseniä.
Koulutuksia vetävät Uusi ura -kouluttajat ovat itsekin ammatillisen opettajauransa alkupuolella. Uusi ura -koulutus on ilmainen sisältäen matkakulut, päivärahat, majoituksen ja ateriat. Kurssi on kaksipäiväinen, perjantaiaamusta (noin klo 9) lauantai-iltapäivään (noin klo 15). OAJ korvaa mahdollisen ansionmenetyksen perjantailta.
Osallistuminen ja ansiomenetyksen korvaaminen edellyttävät paikallaoloa koko koulutuksen ajan. Uusi ura- koulutukseen voi osallistua vain kerran.
Ilmoittautuminen
–    Kirjaudu jäsentunnuksillasi osoitteeseen tapahtumat.oaj.fi
–    Valitse listalta Uusi ura -koulutus ja täydennä tietosi
–    Mainitse lisätiedoissa, jos olet liittynyt OAJ:hin, mutta jäsensivuilla lomakettasi ei ole vielä käsitelty
Ilmoittautuminen päättyy 16.10.2022
Lisätietoja: oaj.fi/jäsenyys/oaj-kouluttaa tai Mari Yli-Olli s-posti mari.yli-olli@oaj.fi p. 0207489620

Similar Posts