TSAO KAHVIT

Tervetuloa kahville ja rupattelemaan ajankohtaisista asioista.              Tilaisuus on tarkoitettu kaikille eli uusille, vanhoille ja liittyville Tsaolaisille


  • Educa messut ja OAJ risteily 25.-26.1.2020


Vuoden odotetuin opetusalan tapahtuma Educa messut ja OAJ risteily järjestetään 25. –26.1.2020. Sinulla on mahdollisuus lähteä Tsaolaisten iloisessa seurassa messuilemaan tai nauttimaan messujen lisäksi OAJ risteilystä Itämerellä. Matkan hinta on 60€. Ilmoittautuminen
tapahtuu seuraavan linkin kautta, ilmoittaudu tästä.                     

Matkalle mukaan pääsee 45 ensimmäistä
matkan maksanutta TSAOn jäsentä. Viimeinen maksupäivä on perjantaina 22.11. Lähetämme lähtijöille tarkemman aikataulun matkasta tammikuussa.

Educa-messut
OAJ risteily  •  Jääkiekkopeli Ilves – Tappara perjantaina 31.1.2020
  • Talviliikuntapäivä Sappeessa helmi-maaliskuussa seuraa ilmoittelua
  •  Kevätkokous perjantaina 13.3.2020 seuraa ilmoittelua
  •  Kesän avaus Kaupinojalla seuraa ilmoittelua
  •  Syyskokous perjantaina 23.10.2020 seuraa ilmoittelua


Kun olet ilmoittautunut Tsao ry:n/AO:n/tms järjestämälle matkalle ja joudut perumaan matkan lääkärintodistuksella, korvaamme omavastuuosuudesta 50 %, muun syyn takia emme palauta omavastuuta.

MUUTA:

Jäsen, tuo kollegasikin jäseneksi! Kätevästi se käy TSAO -kahvien yhteydessä tai 24/7 OAJ:n sivujen kautta. TSAO:n kollega jäseneksi -kamppanja v 2019 ajan: palkitsemme sekä uuden jäsenen, että jäseneksi tuovan kollegan. (kun kollegasi liittyy jäseneksi netissä, toimittakaa tieto sähköpostitse liittymisestä sihteeri(at)tsao.fi).